Skip to content

Szolgáltatásaink

Szolgáltatásaink

Nem kapcsol be? Zajos? Melegszik? Segítünk!

Laptop szerviz

Gyakori kérdések

Mivel találkozhatunk a mindennapi életben?

A laptopok melegedése több tényezőtől is függhet, például a poros hűtőrendszer vagy a túlterhelt processzor. Első lépésként meg kell tisztítani hűtőrendszert, hogy biztosítsva legyen a megfelelő szellőzés. Ha a probléma fennáll, keresse szakértő kollegáinkat!

A lassulás lehet szoftveres vagy hardveres probléma eredménye. Ilyen esetzben ellenőrizzük a háttérben futó alkalmazásokat és indítóprogramokat, szükség esetén újra telepítjük a rendszert. Ha ezek nem segítenek, a lassulást hardverprobléma, például alacsony memória vagy elavult processzor is okozhatja.

Az indítási problémák hátterében lehetnek hardveres vagy szoftveres okok, például hibás merevlemez, sérült operációs rendszer vagy hibás BIOS beállítások. Ellenőrizni kell a merevlemez egészségét, megpróbálhatjuk a rendszert helyreállítani, és ellenőrizzük a BIOS beállításokat. Ha a probléma nem oldódik meg, lehetséges, hogy alkatrész cserére lesz szükség.

A hangproblémák hátterében lehetnek illesztőprogramproblémák, hangkártya hibák vagy hangszóróproblémák. A pontos hiba behatárolásához további vizsgálatok szükségesek.

A halvány vagy homályos nyomtatás hátterében lehet a kimerült tonerkazetta, a piszkos lencse vagy henger, vagy a rossz beállítások.

A foltok vagy vonalak a lézer nyomtatásokon lehetnek a tonerkazetta sérüléséből, a piszkos vagy károsodott hengerről, vagy a piszkos nyomtatófejekről eredeztethetők.

Írjon nekünk!

Amint lehet válaszolunk, sűrgős esetben hívjon minket!